stand

Standwerk

Bij diverse evenementen zijn wij met een stand in de binnenstad aanwezig. Soms staan wij ook met onze stand in een winkelcentrum in een van de overige wijken. De data waarop wij ergens aanwezig zijn staan aangekondigd in onze agenda.

Voorlichting

Op onze stand vindt u allerlei voorlichtingsmateriaal over de mensenrechten, het werk van Amnesty International, en hoe u daar aan kunt bijdragen. Er is ook altijd een actuele petitie in het kader van een landelijke campagne die u kunt ondertekenen. En natuurlijk zijn wij altijd bereid om persoonlijk uw vragen te beantwoorden.
kaarten

Verkoop

Naast voorlichtingsmateriaal hebben wij op onze stand ook verkoopmateriaal in de vorm van diverse cadeau-artikelen zoals kaarsen, kaarten, servetten, tassen en t-shirts. Met de aankoop hiervan kunt u de activiteiten van onze groep ondersteunen en het belang van de mensenrechten uitdragen.

Hieronder vindt u een kleine greep uit het actuele assortiment. U kunt voor meer artikelen ook een kijkje nemen in de webshop van Amnesty Nederland.


Kaarsen
kaarsen lichtpuntjes kaarsen Kimeta
De Amnesty-kaars: hét symbool van Amnesty International.  Ivoorkleurig, 12 cm hoog, 30 branduren. Lichtpuntjes gekleurd: negen gekleurde waxinelichtjes.
Kleurrijke fairtrade-kaarsen. Kimeta betekent ‘schitteren’ in het Swahili. 
€ 3,95 € 4,95 € 9,95


Kaarten
kaart duif ronde kerstkaarten
kaarten Judith Stam
10 kerstkaarten bedrukt met twee verschillende illustraties van duiven (blauwe en rode achtergrond). 10 ronde kerstkaarten met illustraties van het kerstverhaal. 10 kaarten met vijf verschillende illustraties van zingende dames door Judith Stam.
€ 7,95 € 7,95€ 8,95


Overig
notitieboek tulp servetten duif t-shirt
Handig A6 notitieboek bedrukt met een illustratie van tulpen van kunstschilder Jacob Marrell (1614-1681). Servetten "Duif": 20 papieren servetten met een afbeelding van Dick Bruna. T-shirt met de tekst ‘Stand up for Freedom’. Gemaakt van 100 procent biologisch katoen. Diverse maten.
€ 4,95 € 3,95 € 19,95