Contact

Neem contact op met één van de onderstaande personen voor informatie, voor aanmelding als actief groepslid, of voor deelname aan een bepaalde activiteit.

Contactpersoon

Zoekt u contact met Amnesty International Nederland? Kijk dan hier.

Wat past bij mij?Actief worden?

Zou u graag iets willen doen voor Amnesty bij de groep Hengelo? Of wilt u zich niet binden maar wel af en toe ons helpen? Of wilt u één keer per maand een brief schrijven? Er zijn diverse manieren waarop u zich actief kunt inzetten voor Amnesty International. Klik op de afbeelding hiernaast en kijk welk soort activiteit het beste bij u past!

Giften

Hoewel we volledig werken met vrijwilligers, worden er natuurlijk altijd onkosten gemaakt. Met name het opzetten en uitvoeren van acties kost geld. Dat geld verdienen we via de verkoop van Amnesty-artikelen bij onze stand en via de jaarlijkse collecte, waarvan de opbrengst deels naar onze groep gaat. Daarnaast zijn donaties en vrije giften natuurlijk het hele jaar door van harte welkom.

U kunt een donatie of gift overmaken op onderstaande girorekening. Indien gewenst kunt u een bevestiging van uw donatie ontvangen voor de belastingaangifte, want uw donatie is (onder bepaalde voorwaarden) fiscaal aftrekbaar.

Bankrekening NL74TRIO0197677819
t.n.v. Amnesty International Groep 326
Hengelo (ov)

Colofon 

Het copyright voor de vormgeving van deze website berust bij Amnesty International Nederland; de verantwoordelijkheid en het copyright voor de inhoud ervan berust bij de Amnesty groep Hengelo.